DRIE JAAR CEL EN TBS

VAN DADER NAAR HULPVERLENER

Drie jaar cel en tbs

VAN DADER NAAR HULPVERLENER

MvdB79 | 40-49 jaar | Assen
Aanrader
Lees verder
Ik vond het een meeslepend verhaal dat een goede inkijk geeft in hoe Jorge geleefd heeft en hoe dingen tot stand zijn gekomen. Erg bijzonder en moedig om deze draai aan zijn leven te geven!
Photoletje | 50-59 jaar | Drenthe
Eerlijk
Lees verder
Diep onder de indruk van het boek , prachtig en makkelijk te lezen boek. Diep respect voor Jorge op de wijze waarop hij zijn hele ziel en zaligheid op papier heeft dúrven te zetten. Resultaat het boek Drie jaar cel en tbs , wat een kracht en lef dat Jorge dit samen met Marcella heeft aangedurfd, chapeau.
WendyWenning 50-59 jaar Nunspeet
Niet alles is vanzelfsprekend...
Lees verder
Mij werd gevraagd dit boek te lezen en te beoordelen of dit boek ook onder een andere categorie dan waargebeurde verhalen te scharen is. Mijn inziens niet. Wel heeft Marcella het verhaal van Jorge zo opgezet en verwoord, dat het boek toegankelijk is voor vele doelgroepen. Dus ook een boek om middelbare scholieren te laten lezen met bijvoorbeeld als doel te laten zien dat niet alles vanzelfsprekend is.
Carlijn32 30-39 jaar Apeldoorn
Fascinerend
Lees verder
Het is makkelijk geschreven, ik had het binnen een paar uur uit. Kon het niet wegleggen. Schrijnend om te lezen dat iemand zoveel naars kan meemaken maar mooi dat iemand de kracht vindt om zijn leven een andere wending te geven. Ook voor hulpverleners mooi om te lezen.
Previous
Next

Drie jaar cel en tbs

van dader naar hulpverlener

Als de dertienjarige Jorge na een schooldag liftend naar huis gaat en bij een onbekende man in de auto stapt, kan hij niet vermoeden dat die gebeurtenis het verdere verloop van zijn leven zal bepalen. Zijn onhandelbare gedrag wordt van kwaad tot erger en hij belandt in de jeugdopvang en in gesloten internaten. Zodra Jorge de leeftijd van achttien bereikt, neemt hij zijn intrek in een daklozenpension in Rotterdam en begint een nieuw avontuur vol seks, drank en drugs. Als een stapavond met vrienden een dramatische afloop heeft, bereikt zijn leven een zwaar dieptepunt.

Meer recenties
Nieuwsgierig geworden naar de schrijfster Marcella Kleine ze schreef meerdere Romans waaronder Souvenir en de Voltooiing en nog vele andere boeken. Neemt u gerust een kijkje op haar website: https://marcellakleine.nl/