SPREKER

Seminars | Congressen | Gastlessen op school | Business events

Spreker

Seminars | Congressen | Gastlessen op school | Business events

Uit eigen ervaring kan Jorge Chito als geen ander vertellen over het herstel in de forensische psychiatrie. De dingen die hij heeft meegemaakt en hem hebben gemaakt zoals hij nu is als persoon. Of het nu gaat om een groot of klein publiek, maakt Jorge in het algemeen niet uit. Hij weet namelijk iedereen mee te nemen in zijn verhaal. Ondanks dat hij over ernstige en zelfs kwalijke momenten in zijn leven spreek, vindt hij het belangrijk er ook humor af en toe in te brengen. Juist door deze kwaliteit kan hij een goede en leerzame tijd garanderen.

Je kan Jorge boeken als spreker voor oa. congressen, seminars, business events en gastlessen op scholen.

De volgende onderwerpen kunnen geboekt en besproken worden:

* Adoptie problematiek
* Stigma
* Forensische psychiatrie
* Inzet ervaringsdeskundige in de forensische psychiatrie
* Mijn eigen levensverhaal
* Verhaal naar aanleiding van mijn boek
* Interactieve talks
* Behandeling in gedwongen kaders
* Problematische schulden
* Verslaving

Geregeld deel hij zijn verhaal als ex-patiënt.  Dat werkt zeer inspirerend en het zet mensen aan tot nadenken. Regelmatig horen wij dat zijn verhaal verhaal vooroordelen over delinquenten en over de tbs heeft weggenomen.
Ondanks dat zijn verhaal veel droevige kanten kent neemt hij je mee met gepaste humor, waardoor er al snel verbondenheid en een boeiende interactie ontstaat.

Wilt u Jorge Chito graag uitnodigen? Zodra u het contact formulier heeft ingevuld zult u een offerte met hierin alle mogelijkheden ontvangen. 

spreker